مهم‌ترین استراتژی‌های دیجیتال مارکتینگ چیست؟

با توجه به گستردگی حوزه دیجیتال مارکتینگ، استراتژی‌های دیجیتال مارکتینگ بسیار و متنوعی دارد. در این مقاله چهار استراتژی پر اهمیت دیجیتال کارکتینگ در سال 2020 را معرفی می‌کنیم.

مهم‌ترین استراتژی‌های دیجیتال مارکتینگ:

سئو (SEO)

هیچ چیز برای بازاریابی دیجیتال مهم‌تر از سئو نیست. اگرچه الگوریتم‌های گوگل هنوز هم می‌توانند گیج کننده باشند، اما وقتی با آن‌ها بیش‌تر کار کنید بهتر می توانید درک کنید که این الگوریتم‌ها چگونه کار می کنند. سئو از مهم ترین استراتژی‌های دیجیتال مارکتینگ است.

اگر واقعاً می خواهید در این زمینه موفق شوید، بهتر است همیشه یک متخصص برای سئو داشته باشید. شما می توانید برخی از اصول سئو را یاد بگیرید، با این حال داشتن کسی که مدتی در این زمینه کار کرده است به شما در تحقق بهترین استراتژی های سئو کمک می‌کند.

یکی از استراتژی اخیر، الزام داشتن گواهینامه امنیتی SSL برای دریافت پروتکل HTTPS است که در حال حاضر بر نتایج سئو تأثیر می‌گذارد. اگر از صفحات HTTP استفاده می‌کنید ، گوگل پیشنهاد می‌کند حالت HTTPS را برای وب‌سایت خود فعال کنید. دلیل این امر این است که صفحات با پروتکل HTTP، به خصوص برای قرار دادن فرم‌های تماس و پرداخت امن نیستند.

برای همین گوگل این صفحات را با نشانه “غیر ایمن” را برچسب گذاری می‌کند و به همین دلیل ضروری است وب‌سایت خود را به پروتکل HTTPS به روز کنید. در غیر این صورت، داشتن برچسب “غیر ایمن” بر روی سایت می‌تواند نتایج سایت شما را در موتورهای جستجو تحت تاثیر قرار دهد.  متخصص SEO و بازاریابی دیجیتال به شما کمک می کنند تا  بتوانید صفحات خود را از HTTP به حالت امن HTTPS تغییر دهید.

بازاریابی محتوا

همان‌طور که در مقاله بازاریابی محتوا چیست؟ به آن اشاره کردیم، بازاریابی محتوا نقش پررنگی در جذب مخاطب هدف دارد. نکته مهمی که در مورد بازاریابی محتوا ضروری است بدانید این است که باید محتوای شما با ارزش و مرتبط باشد تا محتوا را برای کاربرانی که آن را مشاهده می‌کنند، ارزشمند کند. بعد از سئو بازاریابی محتوا یکی دیگر از مهم ترین استراتژی‌های دیجیتال مارکتینگ می باشد.

امروزه، شما باید بر روی ایجاد محتوایی تمرکز کنید که می تواند نقاط درد را برطرف کند و محتوای همیشه سبز باقی بماند. استفاده از راه‌های میانبر یا تاکتیک های سئو کلاه سیاه برای حضوردر صفحات اول موتورهای جستجو به لطف الگوریتم‌های گوگل، از چشم گوگل پنهان نمی‌ماند و خطر پنالتی شدن سایت را افزایش می‌دهد.

بنابراین همیشه این موضوع را در خاطرتان نگه دارید “محتوا پادشاه است“.

برای اینکه استراتژی‌های بازاریابی محتوا موثر باشد، باید بر روی محتوای تلفن همراه، تبلیغات بومی، بازاریابی تأثیرگذار و اتوماسیون بازاریابی متمرکز شوید.

در مورد محتوای موبایل به طور جدی فکر کنید؛ زیرا تلفن های هوشمند در حال حاضر 50٪ از دستگاه‌های جهان را تشکیل می‌دهند. این امر بر روی تبلیغات دیجیتال و چگونگی تبلیغات برند شما تأثیر زیادی می‌گذارد.

بازاریای موتور جستجو و جستجوی محلی در بین استراتژی‌های دیجیتال مارکتینگ (چهار استراتژی) از اهمیت پایین تری برخوردار است.

بازاریابی موتور جستجو

بازاریابی موتورهای که معمولاً آن را با نام اختصاری SEM مشاهده خواهید کرد. روشی از بازاریابی اینترنتی است که در آن SERP های (Search Engine Result Page) خود را با روش‌های تبلیغاتی پولی افزایش می‌دهید. SERP  به معنای هر آن چیزی است که شما پس از سرچ یک واژه در نتایج گوگل مشاهده می‌کنید.

موتور جستجوی گوگل با ابزار گوگل ادز (Google Ads)، از این شیوه تبلیغاتی، درآمد قابل توجهی دارد. همانطور که در مقاله تبلیغات کلیکی به آن اشاره کردیم، شما با استفاده از گوگل ادز می‌توانید حتی در ابتدای راه‌اندازی سایت، به سرعت در صفحات اول موتور جستجوی گوگل قرار بگیرید و کسب و کارتان را سریع‌تر به سود دهی برسانید. در این زمینه لازم است از یک متخصص یا شرکت ارائه دهنده خدمات گوگل ادز بخواهید در این زمینه به شما کمک کند.

مزیت مهمی که گوگل در اختیار شما قرار می‌دهد این است که گوگل به شخصی سازی تبلیغات توجه دارد. در نتیجه برای تبلیغات گوگل، شما این امکان را دارید تا از بین انواع تبلیغات، تبلیغات نمایشی گرافیکی، تبلیغات ویدیویی یا ویدئو مارکتینگ در یوتیوب، تبلیغات جستجوی مبتنی بر متن یا تبلیغات درون اپلیکیشنی موبایل را انتخاب کنید. همه این‌ها به سبک کسب و کار شما و مشتریان هدف بستگی دارد.

 

بازاریابی جستجوی محلی

بازاریابی جستجوی محلی اهمیت به سزایی در یافتن مشتریان بالقوه دارد و همچنان تا دهه آینده حائز اهمیت خواهد بود؛ زیرا مشاغل محلی برای یافتن مشتریان خود به این شیوه بازاریابی نیاز دارند.

به عنوان مثال کسی که در تهران زندگی می‌کند، برای یافتن باشگاه ورزشی در اطراف محل زندگی، در اینترنت جستجو می‌کند و گوگل نتایج را بر اساس محل کاربر فیلتر کرده و باشگاه‌های ورزشی نزدیک محل زندگی را به وی نشان می‌دهد.

برای قرار دادن محل کسب و کار خودتان در google my business حساب بسازید و پس از ثبت طبقه کسب و کارتان، براساس کلید واژه‌های مرتبط با کسب و کارتان، محل کسب و کار را ثبت کنید و ساعات کاری را نیز تعیین کنید، همچنین بهتر است تصاویر مرتبط با فضای کسب و کار را نیز اضافه کنید.

همچنین از آن‌جایی که برای کاربران ایرانی امکان google my business به دلیل فیلترینگ در دسترس نیست می‌توانید از ابزار گوگل مپز برای ثبت محل کسب و کارتان استفاده کنید.

 

 

برای طراحی سایت نیاز به کمک دارید؟

سلام خوش آمدید!
برای ارائه خدمات بهتر در زمینه طراحی سایت و سئو مشاوران ما در واتس اپ در خدمت شما هستند.

منو